07.04.2020  |  Dining  |  Food

Servering på skøn terrazzo

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den rå og spraglede terrazzo er tilbage som aldrig før. Nu som serveringsbrætter, der pifter bordet op med fængende og farverige mosaikmønstrer.

Forårets nyhed fra Bastian er serveringsbrætter i smuk terrazzo i flere fine farvenuancer. De flotte serveringsbrætter med mosaik er perfekte til stilfuld borddækning og servering – til kager, tapas, smørrebrød og andre små lækre anretninger. Du kan også bruge serveringsbrættet som bordskåner og smørebrik samt til kreative dekorationerpå bordet.

Bastians nye serveringsbrætter fås i tre nuancer af gylden, hvid og sort terrazzo. Og du har mulighed for at finde det helt rigtige, da de kommer i runde og aflange former i flere forskellige størrelser.  

Bastian – godt køkkengrej hver dag

Bastian har et stort sortiment af køkkenredskaber- og tilbehør, der er uundværlige i ethvert køkken. Hos Bastian finder du derfor både en lang række basisredskaber såvel som udstyr til baren og andre mere specialiserede produkter. Perfekt til nybegynderen i køkkenet og den erfarne køkkenentusiast.

  • Serveringsbræt hvid, sort eller gylden terrazzo 30/23 cm, 229,95 kr.
  • Serveringsbræt rundt, hvid, sort eller gylden terrazzo 30 cm, 199,95 kr.
  • Glasbrik rundt, hvis, sort eller gylden terrazzo 10 cm, 39,95 kr.

Se flere vejledende priser og forhandlerliste på tj.dk

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere