12.06.2017  |  Interior  |  Bad

Serum med broccoli

Blandt svenske L:A Brukets seneste nyheder er blandt andet Broccoli Seed Serum, der er nomineret som årets produkt.

L:A Brukets nye produkt, Broccoli Seed Serum, har allerede tiltrukket sig en del opmærksomhed. Udover de lidt usædvanlige råvarer, som broccolifrø og agurk, er serummet netop blevet nomineret som årets produkt ved den svenske Organic Beauty Awards 2017. Serummet er blandt andet baseret på broccolifrøekstrakt, der er en naturlig kilde til A-vitamin, som stimulerer cellefornyelsen og forbedrer aldringsprocessen.

Blandt L:A Brukets andre nyheder findes:

No 168 Cottonseed Eye Balm – en beroligende og beskyttende øjencreme særligt velegnet til sensitiv hud. Bomuldsfrø-olien er fugtgivende og agurkeekstrakt beroliger den sarte hud omkring øjnene. Cremen er desuden rig på Omega 6 og vitaminerne A, B, C og E.

No 169 Sunscreen SPF30 – en længeventet solcreme lavet med økologiske ingredienser og essentielle olier som mynte, patchouli og lavendel, der nærer og blødgør huden. Solcremen er lavet med et fysisk UV filter uden kemi.

No 179 Hydrating Face Mask – en lindrende og beroligende ansigtsmaske med aktive ingredienser som aloe vera, algeekstrakt, agurk og hyldeblomst, der beroliger, nærer og efterlader huden blød og smidig.

www.labruket.se 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere