05.09.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Samme ikoniske form – ny funktionalitet

Nyhed fra Stelton

EM77 termokanden fra Stelton, som har prydet kaffeborde verden rundt i over 40 år, har med sit genkendelige formsprog og unikke funktion opnået status som designikon – en termokande sammensat af lige dele perfekt form og funktionalitet.

Nu introducerer Stelton en ny ledningsfri EM77 elkedel, der er lige så stilren og elegant som den originale EM77 termokande.

Elkedlen komplementerer EM77 tebryggeren og EM77 stempelkanden både i form og funktion. Elkedlen har  en  høj  ydeevne,  der  bevirker  at  vandet  koger  hurtigt  på  et  minimalt  energiforbrug. Fås i farverne sort, hvid og lysegrå.

www.stelton.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere