18.02.2019  |  Kitchen  |  Branchenyt

Sæt kulør på borddækningen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dæk op i ens farver, dæk op med farver der supplerer hinanden eller dæk op i kontrastfarver - hos Le Creuset må du lege frit.

Hos Le Creuset elsker vi et festligt, dækket bord. Idéen bag vores farverige produkter er, at du kan holde dig til den ene farve, du bedst kan lide, men du kan også mixe og matche farver, der minder om hinanden for et stilsikkert udtryk eller virkelig skabe opsigt med kontrastfarver. Hvad end du er til, har Le Creusets nye Signature-tallerkenserie i stentøj noget til din borddækning og personlige stil.

Ny Signature tallerkenserie

Le Creusets nye, robuste serie af stentøjstallerkner bringer stil og farve til bordet med de samme elegante, graduerede farver og de tre ikoniske ringe kendt fra designet på støbejernsgryderne. Sortimentet af flade og dybe tallerkener er nøje udvalgt til den skandinaviske smag og spisevaner, idet spisefladen i denne nye serie er lidt mindre end den nuværende tallerkenserie, hvilket afspejler tidens sundhedstendens med at spise mindre portioner.

Tallerkenerne er nemme at rengøre takket være den glatte, glaserede overflade, og de tåler opvaskemaskine samt temperaturer fra -18° C til +260° i mikrobølgeovn, ovn og fryser. Fås i 10 forskellige farver: Ocean, Volcanic, Cerise, Marseille, Palm, Creme, Soleil, Caribbean, Deep Teal og Mist Gray.

  • Den dybe tallerken er særledes velegnet til både kolde og varme retter, såsom grød, müsli, supper, salater samt tidens hypede poké og buddha bowls. Fås i 10 forskellige farver: Ocean, Volcanic, Cerise, Marseille, Palm, Creme, Soleil, Caribbean, Deep Teal og Mist Gray.
  • Pastatallerkenen med sin store og åbne form egner sig godt til servering af fx pasta- og nudelretter, risotto og salater. Fås i 10 forskellige farver: Ocean, Volcanic, Cerise, Marseille, Palm, Creme, Soleil, Caribbean, Deep Teal og Mist Gray.
  • Det ovale stentøjsfad danner smukt rammen om det veldækkede bord. Fadet er velegnet til større anretninger og vækker opsigt som bordets midtpunkt. Fås i farverne: Marseille, Cerise, Caribbean, Volcanic, Mist Gray og Soleil.
  • Den store, runde serveringsskål er oplagt til servering og anretning af større salater, kartofler m.m. Fås i farverne: Volcanic, Caribbean, Cerise, Mist Gray, Marseille og Soleil.

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere