21.05.2021  |  Furniture  |  Design

Sæsonens designs

Broste Copenhagen byder nu to nye designsamarbejder velkommen. Svante hylderne af Maiken Lindhardt repræsenterer en idé, der omhandler opbevaring med et simpelt udtryk og en høj grad af funktionalitet. 

“Jeg ville se om det var muligt at kombinere flere typer af opbevaringsmuligheder med et skulpturelt formsprog”, siger designeren.

Ulrik Nordentoft står bag Gine lampen, der kombinerer idéen om det pragmatiske og funktionelle design med et legesygt, anderledes perspektiv på den moderne lampe. 

Serien består af tre lamper til bordet, gulvet og loftet.  Serien kommer i nuancen hvidt opalglas og yderligere fem andre farver i metal.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere