16.04.2015  |  Interior  |  Bad

Rugs all over - Södahl lægger dem også på bordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sammen med kelim-tendensen, er tæpperne for alvor kommet tilbage i indretningen, og i den hippe bolig får tæpperne en mere og mere fremtrædende rolle, - vi ser ”rugs all over”.

Kelim har også fundet vej til Södahls forårskollektion, som rummer både puder, løbere og nu også dækkeservietter i de effektfulde, orientalske mønster.

Dækkeservietterne ´Ethnic´ er som små kunstværk, der tiltrækker sig opmærksomhed. De er til dig, der tør giver de hvide spiseborde og den minimalistiske indretning et iøjnefaldende og smukt modspil.
 

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverand…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere