12.09.2017  |  Business  |  Branchenyt

Rocket samarbejde

Nyt, kreativt samarbejde mellem Södahl og designduoen Hagedornhagen Copenhagen

Södahl er gået sammen med Hagedornhagen Copenhagen, og det er der kommet en helt ny tekstilserie ud af med navnet ´Design Rock´.

Design Rock er en modig og maskulin tekstilserie, som bidrager med kant og maskulinitet til både køkken og soveværelse, og som skiller sig markant ud fra det, vi ellers ser på markedet.

Design Rock er baseret på naturens unikke formgivning og den spændende modsætning, der opstår, når tunge, skarpe objekter bliver overført til bløde og lette tekstiler. Ved at stille skarpt på udvalgte mineraler og kunsten, har de skabt et kantet og skævt udtryk, som passer perfekt til den moderne bolig, hvor der er plads til at skeje ud med stærke kontraster.

Bag Hagedornhagen Copenhagen står de to fotografer Mads Hagedorn-Olsen og Anders Morell. De to er især kendte for deres kunsttryk og kunstprojekter, senest på designmessen northmodern, hvor de arbejdede sammen med Royal Copenhagen.

www.soedahl.dk

www.hagedornhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere