Røg hitter

Danskerne er vilde med smagen af røg i fødevarer. Er du rigtig med på noderne, røger du maden selv. Hjemme i køkkenet.

03.03.2017

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt

Hvorfor røg i maden?

Røget makrel, røget mørbrad, pulled pork. Røgsmag er lig med den ultimative grillsmag. Røgning er den del af den danske kulturarv. Det er en tusind år gammel teknik til at konservere kød og fisk på. I gamle dage hængte man skinken op i skorstenen, så kunne den holde sig i månedsvis. I dag røger vi maden for at få en fantastisk smagsoplevelse - og fordi det er sjovt.

Den dybe smag af røg har længe begejstret gourmet-entusiaster, og nu er tendensen nået ud til hjemmene.  Men røgekunsten er besværlig. Og helt unødvendigt for at få den delikate røgsmag i maden. Med røgpistolen fra Sage kan du nemt tilføre selv maden det ekstra pift – uden brug af varme.  

Du putter træsmuld i det lille kammer i toppen, tænder for røgpistolen og holder en lighter eller tændstik ned til træsmuldet, så det gløder. En kraftig ventilator suger al røgen igennem en lille slange. Hold så slangen hen til det, du ønsker at tilføre røg, og få minutter efter har maden fået en pikant røgsmag. Nemmere bliver det ikke.

Henrik Buur, Product Manager for Sage hos Witt A/S: ”Der er ganske enkelt ingen grænser for hvilke madvarer du kan tilsætte kold røg. Eksperimentér gerne med både kylling, fisk, steaks, spareribs, grøntsager, cocktails, desserter, chokolade, smør, rå østers, marmelade. Det er så nemt og super lækkert. Vi forventer os meget af denne røgpistol  fra Sage.”Træsmuldet, der medfølger er fra æble-og valnøddetræ.

Sage the Smoking Gun koster vejledende  999,- DKK.  Fås i udvalgte butikker medio april.

Heston Blumental lægger ikke navn til hvad som helst. Kun det perfekte!

Produkterne fra Sage er udviklet af den verdenskendte kok Heston Blumenthal. I England har hans høje krav til kvalitet gjort Sage meget populær. Sikre, solide og stabile produkter, der giver dig kontrol over madlavningen fra start til slut. Og så gør det jo ikke noget, at køkkenudstyret samtidigt ser lækkert ud.

Mere fra...

10.12.2024Witt

Sponseret

80 år med Moomin-magi! Jubilæum markeres med nye, frugtige teer

05.12.2024Witt

Sponseret

Fra villa til industri: Segway Navimow X-serien sætter nye standarder for plænepleje

14.11.2024Witt

Sponseret

Revolutioner din juiceoplevelse – Mød Witt by Kuvings AUTO10

31.10.2024Witt

Sponseret

Effektiv GPS-tracker fra PowUnity hjælper stjålet cykel tilbage til sin ejer

23.10.2024Witt

Sponseret

Innovativ komfort og design til de mindste - MEMBANTU præsenterer tre nyheder:

22.10.2024Witt

Sponseret

Kok fra Restaurant domæne vinder Kartoffelprisen 2024

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023