29.01.2018  |  Business  |  Branchenyt

Pillivuyt fejrer 200 års jubilæum

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom forbi Pillivuyts jubilæumsstand på Formland, hvor vi præsenterer spændende nyheder og skyder jubilæumsåret i gang med stil

I år fejrer Pillivuyt 200 års jubilæum med sit porcelæn af enestående kvalitet til køkken og bord. Det store jubilæum bliver fejret hele året med skønne nyheder, gode tilbud og en række spændende arrangementer og events.

Jubilæumsåret bliver for alvor skudt i gang på Formland 1.-4. februar 2018 på stand 4060 i hal E, hvor du alle dage kan opleve nyheder samt spændende og sjove aktiviteter. 

Fransk porcelænsklassiker fylder 200 år 

Det er to århundreder siden, at Pillivuyts smukke porcelæn kom til verden, og lige siden har virksomheden værnet om sine traditioner og ekspertise som en af Frankrigs ældste og mest hæderkronede porcelænsmagere. Den gamle porcelænsfabrik ligger stadig i den lille naturskønne by Mehun-sur-Yèvre i hjertet af Frankrig, hvor håndværket er gået i arv fra generation til generation siden 1818.

Fejring hele året  

Gennem hele året bliver Pillivuyt fejret på behørig vis med masser af gode tilbud i butikker, spændende nyheder, arrangementer, kampagner, historier, konkurrencer, lækre opskrifter, pop-up events, på de sociale medier – og meget mere! 2018 er året, hvor vi byder inden for i Pillivuyts verden af smukt porcelæn for at hylde en ægte fransk klassiker med stil.

                            

Der var engang…

Det hele begyndte for to århundreder siden, da den unge schweizer Jean Louis Richard Pillivuyt overtog en gammel, fransk murstensfabrik. Han havde store planer, for i stedet at producere mursten satsede han stort og ville producere porcelæn til det franske køkken. Han kom – og senere sammen med sønnen Charles – til at skabe historie.

Pillivuyt vandt sin første designpris i New York allerede i 1823, og herefter blomstrede virksomheden, der bl.a. fremstillede unikke porcelænsstel til det hollandske og egyptiske hof. Her, mange år efter, er Pillivuyt stadig en af verdens førende producenter af porcelæn af den rette støbning til både private, cafeer og restauranter.     

Tradition og innovation siden 1818  

Kvalitet, holdbarhed og smukt design er kernen i Pillivuyts dna. Mange produkter er siden begyndelsen skabt i samarbejde med professionelle kokke, der stiller store krav til funktion og ydelse i køkkenet. Og Pillivuyts porcelæn bliver nu som dengang skabt som resultatet af århundredgammelt håndværk i skøn forening med tidens nyeste teknologi.

Som noget unikt blandt porcelænsproducenter fremstiller Pillivuyt stadig sin egen porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer op til 1400 °C. Resultatet er ekstremt stærkt porcelæn, der er ekstra holdbart og med en kvalitet, der kan mærkes. Pillivuyt giver derfor livslang garanti på alt porcelæn samt 2 års brudgaranti efter køb. Der er nemlig forskel på porcelæn.

PIllivuyt på Formland 1.-4. februar 2018

Stand 4060 i hal E

Flere oplysninger om Pillivuyt på Tj.dk eller Pillivuyt.dk 

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

Følg Pillivuyt på Facebook her

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere