12.08.2022  |  Interior  |  Bad

Pift badet op

Mette Ditmer introducerer tre nye badeforhæng i sin nye AW22-kollektion.

Det første er det er det grafisk stramme og enkle Duet-forhæng, hvor designet skæres diagonalt og en lysegrå og mørkegrå halvdel pryder forhænget.

Det andet nye badeforhæng denne sæson er Process, som er inspireret af det at være i en kreativ proces. Designet består af grafiske penselstrøg, og de forskellige brunlige og rosa nuancer giver udtrykket på badeforhænget en dybde.

Gallery-badeforhængsdesignet blev introduceret sidste efterår i to farvestillinger. Denne sæson kommer det kunstneriske forhæng i farven frost green. Ud over støvede grå-grønne nuancer, finder man også lilla og rødbrune farver på forhænget.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere