23.08.2016  |  Business  |  Branchenyt

Paustian relancerer designstol

Møbelhuset Paustian relancerer nu designklassikeren ’Muslingestolen’ tegnet af arkitekt Philip Arctander i 1944. Det sker i et samarbejde med Philip Arctanders barnebarn og stifterne af Paustian.

I 1944 tegnede arkitekten Philip Arctander den såkaldte ’Muslingestol’, som i dag er gået hen og blevet en designklassiker.

Muslingestolen blev produceret i et begrænset antal i slutningen af 1940’erne, men nu sætter møbelhuset Paustian stolen i produktion igen.

Læs også: Komfortabel designklassisker relanceres

Det sker i et tæt samarbejde med Philip Arctanders barnebarn, Sofie Arctander Paustian, hendes mand arkitekt Morten Paustian samt hans forældre Monika og Ole Paustian, stifterne af møbel- og designhuset Paustian.

Et enkelt design
Om Muslingestolen siger Sofie Arctander Paustian følgende:

”Min morfar var optaget af ideen om at ændre samfundet, og som arkitekt blev hans tilgang til dette at skabe bedre boliger, indretning og design. Under krigen designede han møbler, der skulle matche de nye behov for enkelt, funktionelt og formfuldendt design”.

Muslingestolen produceres som en del af Paustian Furniture Collection i en række farver og materialer, der er kurateret af Monika Paustian og Sofie Arctander Paustian.

Stolen blev for første gang (re)lanceret på northmodern, som løb af stablen fra den 18. til den 20. august.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere