28.02.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Påske

Indhold fra partner Hvad er dette?

Forår og påske med Le Creuset

På billedet: Minigryde Coastal blue, frokosttallerken Coastal Blue, Middagstallerken Creme, Dipskål Coastal Blue, Minigryde Rosemary og Æggebæger Rosemary.

Hos Le Creuset elsker vi forår. Det er for os ensbetydende med påskesammenkomster med fokus på at dele den gode smagsoplevelse med sine kære og bringe foråret ind i bordopdækningen - fx med vores Creme, Rosemary og Coastal Blue-farver. Men vi har også nye produkter ude til påske.

Inspiration til påskebordet
Den ovale støbejernsgryde fra Le Creuset er ideel til både tilberedning af simretter eller grydestegt lam eller kylling. Støbejernsgryden holder sig varm længe efter, der slukkes for blusset, og samtidig er den optimal til servering af den færdiglavede ret, der holdes varm ved bordet. Mål: 4,1 l. Pris: 1.849,00 kr.

Produktnyheder
På Le Creusets nye stentøjssaltkar i to farver er åbningen stor nok til, at du kan tage saltet med fingrene og samtidigt småt nok til, at der ikke trænger madlavningsdamp ind i karet og får saltet til at klumpe. Saltkaret har en praktisk knop øverst, der gør det let at flytte rundt. Den indvendige overflade i saltkaret er glaseret, hvilket gør det nemt at rengøre - i hånden eller opvaskemaskinen. Farver: Volcanic og Creme. Pris: 289,95 kr.

Med Le Creusets nye 0,35 L. krus kan du få en farverig start på dagen og en god, stor kop kaffe, the eller kakao. Krusene kommer nemlig i ti farver og er fremstillet i stentøj, der hverken absorberer smag, lugt eller farve fra den varme drik. Krusene tåler opvaskemaskine og mikroovn. Pris: 149,95 kr.

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere