30.03.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Outdoor I

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyheder til grillsæsonen og inspiration til opdækning

Grillen er et samlingspunkt for den gode smag, og maden smager ganske enkelt bedre, når solen skinner og duften af grill omfavner et bord dækket udendørs. Til årets grillsæson har vi inspiration til den udendørs opdækning, og vi introducerer følgende nyheder:

Runde multiskåle
Med de nye multiskåle fra Le Creuset kan du matche dine tilberednings- og serveringsskåle med farven på dine øvrige Le Creuset-produkter. Stentøjsskålene på er nemlig tilgængelige i ti farver og tåler samtidigt både mikroovn, ovn, fryser og opvaskemaskine. Mål: 3,0 L/25 cm og 1,6 L/ 20 cm. Priser: 329,95 kr. / 229,95 kr.

3-i-1 vinprop
Nu lancerer Le Creuset gaven til vinelskeren: en 3-i-1 vinprop med skænke-, ilte og lukkefunktion. Twist’n Tight-funktionen sørger både for en sikker ophældning og tæt lukning, samtidigt med at den patenterede Oxypour®-teknologi ilter vinen. Der ydes 5 års garanti mod fabriks- og produktionsfejl. Pris: 249,95 kr.

Vinkølere
Hold din rosé, hvidvin eller mousserende vin afkølet med én af Le Creusets to nye vinkølere. Den grå er lavet i polyester, mens den sorte er lavet i ballistisk nylon. Der ydes fem års garanti mod fabriks- og fabrikationsfejl. Skal opbevares i fryseren for at opnå den kølende effekt. Pris: 199,95 kr.

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere