12.08.2022  |  Interior  |  Accessories

OOhh julepynt af Zero Waste Uld fra Glerups sko

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skab den smukkeste julestemning med Zero Waste julepynt. OOhh’s julekollektion er fremstillet af rester af uld og skind fra Glerups skoproduktion.

Kollektionen består af de smukke juletræer og flotte ornamenter. Farverne er grå, mørkegrøn, blå, rød samt charcoal som en nyhed.


Glerups uld er ikke blot af den finest kvalitet, men giver også et virkelig skønt vinterligt og varmt nordisk look. Denne kollektion er et virkelig stærkt eksempel på hvordan OOhh’s bæredygtige DNA forsætter med at skabe nye smukke bæredygtige muligheder for både OOhh og vores forhandlere. Kom og oplev hele kollektionen på Formland messen.

Lübech Living – J1 7118

Care for tomorrow - Shape the future, Lübech Living.

Mere fra Lübech Living ApS

Lübech Living ApS

https://lubechliving.dk/

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi. L…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere