01.10.2018  |  Dining  |  Table top

Nyt Toulouse til ovn og servering

Indhold fra partner Hvad er dette?

NYHED: Pillivuyt har fået en række helt nye skåle og ramekiner i den populære Toulouse-serie med den smukke plissering i bunden.

Pillivuyts Toulouse-serie giver dig nu endnu flere muligheder for at tilberede mange forskellige retter og at servere dem med klassisk Pillivuyt-stil.

Toulouse-serien er kendt for sine gode egenskaber i køkkenet og praktiske håndtag – samtidig med at de lige gør dit bord ekstra elegant med den fine plissering og klassiske franske porcelænsstil.

Toulouse bliver nu udvidet på serveringsdelen med en række høje og lave skåle uden håndtag fra 1,2 til 3 liter, der er perfekte til en lækker salat, tilbehør - eller hvad du nu har lyst til at servere. Skålene kan naturligvis også bruges fra ovn til bord som fadene med håndtag.     

En anden Toulouse-nyhed er den ærkefranske ramekin, der bliver brugt til at tilberede mange forskellige madretter i individuelle portioner, fx creme brulé, løgsuppe, retter med æg og ost, sideretter og meget mere.

Toulouse er ovnfast, og du kan derfor både bruge dem i ovn, i mikroovn, på komfur og sågar på grill, når du fx har brug for at lave lidt lækkert tilbehør til steaken. Har du en færdigtilberedt ret i fryseren kan du komme fadet direkte fra fryser til ovn, da Toulouse tåler termisk chok (-30 °C til +350 °C), som alt andet Pillivuyt.

Toulouse skål vejl. pris fra kr. 279,95

Toulouse ramekin vejl. pris fra kr. 49,95

Flere oplysninger Tj.dk 

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere