09.09.2020  |  Interior  |  Belysning

Nyt stjerneskud

Lampeserie får nyt, udvidet look.

Den populære Asteria lampeserie af Umage er nu blevet videreudviklet med en ny farve og en forbedret fleksibilitet så man kan udskifte lampens metaldel til en anden farve, efterhånden som trends og tendenser skifter, for at sikre et stærkere og mere bæredygtigt liv for designet.

Den slanke og minimalistiske form på Asteria er inspireret af et stjerneskud og lampekollektionen har et indbygget LED-panel med en hvid diffusor, der sikrer en behagelig belysning i rummet.

Den nye sorte farve skaber en smuk kontrast til farvede vægge i hjemmet og vil ligeledes komplementere den monokrome skandinaviske minimalisme.

Umage har designet et metalcover til Asteria pendlen for at sikre et fleksibelt design med en stærk og bæredygtig livscyklus, selv når nye metaltrends kommer og går. Udskift messingdelene på Asteria pendlen til stål eller sort på få minutter for at skabe et nyt look og udtryk til designet. Fås til Asteria mini og Asteria medium.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere