25.08.2015  |  Business  |  Branchenyt

Nyt samarbejde skaber vækst

Én Gry & Sif er klar med sin julekollektion skabt i det nye samarbejde med Rikki Tikki.

Én Gry & Sif blev ved årsskiftet en del af det danske brandhouse Rikki Tikki Company, der er kendt for internationale salgssucceser som Elephant Parade, Trip Trap nisser fra Etly Klarborg, Medusa-Copenhagen og design by Susanne Schjerning. Og nu er man klar til sammen at præsentere den søde, sjove og anderledes julekollektion.

Der er tale om et ambitiøst og langsigtet samarbejde, og arbejdsfordelingen har været klar fra begyndelsen:

”Hos Rikki Tikki Company er det vores fremmeste kompetence at skabe råderum for designerne, så de kan gøre det, de er bedst til. Det betyder helt konkret, at vi tager os af produktion, distribution, salg og markedsføring. Og det er netop også den måde, vi vil arbejde sammen med Én Gry & Sif på,” forklarer direktør i Rikki Tikki Company, Thomas Hjort.

Hos Én Gry & Sif er de enige:

”Hvis vi skal kunne vækste som brand, skal vi også huske på, at der er ting, vi er gode til, og så er der andre ting, vi bedst overlader til andre. Det er netop den erkendelse, der har ledt til, at vi i sin tid tog kontakt til Rikki Tikki Company, og vi glæder os meget til at se brandet folde sig ud nu i samarbejde med deres stærke team,” fortæller Gry Staunstrup fra Én Gry & Sif.

Unikt fairtrade brand
For Rikki Tikki Company er Én Gry & Sif et helt unikt og spændende brand:

”Én Gry & Sif har formået at opbygge et unikt brand, hvor design og fairtrade går op i en højere enhed. Vi er sikre på, at både designet og historien bag vil virke tiltrækkende på rigtig mange kunder, både herhjemme og i udlandet, hvor Én Gry & Sif allerede har rigtig mange loyale fans,” siger Thomas Hjort.

Alle Én Gry & Sif produkterne er fremstillet af naturlige materialer og i hånden.

”De fleste af produkterne er filtede. Vi bruger uld fra New Zealandske får, og farver med økovenlige farver i Nepal.

En anden populær del af Én Gry & Sif kollektionen er de hæklede og strikkede ting, der også alle sammen er skabt i hånden af nepalesiske kvinder.

Netop fordi Èn Gry & Sif siden 2000 har fået produceret deres Fairtrade-certificerede produkter af lokale kunsthåndværkere lidt udenfor Nepals hovedstad Kathmandu, var det også naturligt for Èn Gry & Sif og Rikki Tikki Company at støtte Nepal, da landet i april blev ramt af et ødelæggende jordskælv.

”Heldigvis overlevede alle medarbejdere jordskælvet, men deres boliger er ødelagte, og vi vil gerne sammen med dig give dem en hånd til at komme på fode igen. Vi har spurgt dem, hvordan vi bedst muligt kunne hjælpe dem, og deres største ønske, var hjælp til at få deres boliger genopbygget. Derfor har vi doneret 10 pct. af omsætningen på alle produkter fra Én Gry & Sif solgt i perioden 25. april, hvor jordskælvet ramte, frem til 30. juni 2015, til genopbygning af private boliger for Én Gry og Sifs nepalesiske medarbejdere og deres familier”, lyder det.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere