18.03.2019  |  Dining  |  Table top

Nyt Pillivuyt Plissé på bordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom fransk stil på bordet med Pillivuyts nyheder i Plissé-serien, der serverer dine retter på smukkeste vis.

Pillivuyts Plissé leverer nogle af forårets skønneste nyheder med en perlerække af ovale, kvadratiske og rektangulære skåle i forskellige størrelser. Det skal nemlig både være en kulinarisk og æstetisk fornøjelse at servere dine favoritretter.

De nye fade, skåle og kagefade i Plissé er ikke kun smukke på bordet. De giver dig også talrige muligheder for at udfolde dig fuldt ud i køkkenet, uanset hvad du vil lave – lige fra lidt godt tapastilbehør eller hjemmelavet nougat.

Plissé til det klassiske og moderne bord

Pillivuyts Plissé er en særdeles smuk og klassisk serie, der skaber et personligt og stilfuldt udtryk på bordet. Plissé er kendt for sine fine linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra mere end 100 år gamle støbeforme. Serien er med sin fine plissering kendt verden over som indbegrebet af diskret, fransk elegance.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ovnfast

• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Kontakt:

Flere oplysninger Tj.dk  

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere