17.06.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Nyt mønster - Azulejo Bicolor

Indhold fra partner Hvad er dette?

Azulejo Bicolor er et nyt mønster som 55° North har taget ind i deres sortiment af plaider fra Burel Factory

Azulejo Bicolor er et nyt mønster som 55° North har taget ind i deres sortiment af plaider fra Burel Factory. Azulejo Bicolor minder om Azulejo plaiden men adskiller sig alligevel idet mønstret indeholder 3 farver i forhold til Azulejos to farver. Dette er med til at give plaiden et helt andet og mere sofistikeret udtryk.

Plaiden er tæt vævet med har lange fine frynser og måler 180x130 cm. Mønsteret kan dateres tilbage til 1950’erne. Sidenhen har Burels nuværende designere lave forskellige opdatering så det er mere tidssvarende.

Alle produkter fra Burel Factory er lavet af portugisisk merinould, der kommer fra fårene, der lever naturligt i de nærtliggende bjerge. Et gennemført smukt, autentisk og bæredygtigt produkt, der holder i mange generationer.

Mål: 180x130 cm
Materiale: 100% Merinould

Mere fra 55° North ApS

55° North ApS

55north.dk

Vores formål er at udvikle autentisk og tidløst design med et nordisk udtryk og altid med en bæredygtig ambition.I tæt interaktion med dygtige europæiske producenter og udvalgte designere blander vi grundigt håndværksmæssig viden med funktionelt autentisk design, som i sidste ende skal føre til tidsløse designklassikere. Designklassikere som pga. designet og kvaliteten holder i flere generationer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere