17.10.2022  |  Interior  |  Design

Herskabelig og æstetisk lysestage med flagfunktion

Indhold fra partner Hvad er dette?

High Light – lysestage og flagstang på samme tid

Slim Light, Fat Light, Slim Vase. En familie af lysestager og vaser, som allerede er samlerobjekter for mange, er nu blevet suppleret med endnu en stage med multifunktion – High Light.

High Light er en høj, slank og minimalistisk lysestage til kertelys. Ved tilkøb af flag samt flagknop kan lysestagen forvandles til en flagstang. Blot ved at skrue toppen af lysestagen af, stille den på bordet samt sætte flag og top på, opnås de to funktioner.

Toppen af lysestagen kan nemlig anvendes som en lille selvstændig lysestage.

High Light er den perfekte gave til enhver begivenhed; bryllup, barnedåb, jubilæer, fødselsdage etc. Hvem har ikke brug for begge funktioner og så til og med i samme produkt.

High Light er designet ud fra ønsket om at få en høj lysestage, som udtryksmæssigt passer til de øvrige lysestager, som 55° North har i sortimentet.

Toppen på lysestagen er identisk i form og udtryk som Slim Light stagerne og Slim Vase - blot kortere.

Ved brug som flagstang anbefales det at benytte den højeste model. Som lysestage udgør de to størrelser et godt makkerskab.

Stagerne bliver produceret i Danmark og flaget er lavet af Merino uld produceret af Burel Factory, Portugal.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere