17.11.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Nyt julepynt fra ViSSEVASSE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Se det nye julepynt fra ViSSEVASSE, der kan bruges år efter år. Hæng det på juletræet, på væggen eller brug det som en del af julegaveindpakningen.

Vi slipper ikke udenom, at dagene er begyndt at blive koldere og kortere, men til gengæld er det også ved at være den tid på året, hvor man hygger med varm kakao og pebernødder, og hvor kassen med julepynt findes frem fra gemmerne.

Krøllede julehjerter, skrøbelige glaskugler og kære minder. Hvis du har det ligesom os, så har du også favoritter, som du glæder dig til at finde frem år efter år.

Pynten klikkes let ud, og der bindes en lille løkke med den medfølgende grønne snor. Så nemt er det. Når det er tid til at tage pynten ned igen, klikkes den tilbage og gemmes til næste år. Der er tryk på begge sider, og pynten kan blandt andet bruges på juletræet eller hænges på væggen. De små dråbeformer kan også bruges som pynt, når du pakker julegaver ind.

Læs mere om pynten her

Mere fra VISSEVASSE APS

VISSEVASSE APS

www.vissevasse.dk/

Hos ViSSEVASSE designer vi visuelle historier. Uden hverken start eller slutning. Det er op til den enkelte at knytte følelser, tanker og minder til vores motiver. Måske man bliver mindet om lange somre og lykkelige børnedrømme, eller måske man ser sin nutid og fremtid.  Pasteller og poesi ViSSEVASSE er et københavnsk design- og papirstudie med en stor kærlighed til grafiske produkter. Produkter,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere