11.10.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Ny 2018 årskalender med 12 ViSSEVASSE-motiver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny populær årskalender med 12 ViSSEVASSE motiver.

Hver måned har et udvalgt ViSSEVASSE-motiv som baggrund, der passer til årstiden. April måned har eksempelvis SAKURA, hvor kirsebærblomsterne springer ud, som baggrund, og juli måned har SVØMMEREN som baggrund. 

Hver måned har fem kolonner, man kan vælge at bruge, som man har lyst til. Måske hvert familiemedlem skal have en kolonne, eller måske den ene skal bruges som madplan. Eller man kan vælge at skrive på tværs af kolonnerne, så man har en lang linje med masser af plads.

Datoer, ugedage, årstider og ugenumre er tydeligt markeret, så man lynhurtigt kan få et overblik. Bagerst i kalenderen er en overskuelig oversigt over alle årets måneder, hvor man kan sætte fokus på særlige mærkedage. Eksempelvis fødselsdage, kærestedage eller månedens mål og highlights.

Oversigt over måneder og baggrunde: 
Januar: SKIING 
Februar: AFTERNOON THOUGHTS 
Marts: OCEAN VIEW 
April: SAKURA 
Maj: FISKEREN 
Juni: BADEHUS KYSTLINJE 
Juli: SVØMMEREN 
August: VW CAMPER 
September: INTO THE WOODS 
Oktober: AFTER THE HIKE 
November: WALK AND TALK 
December: DRIVING HOME FOR CHRISTMAS

Kalenderen koster 245 kr. og kan findes lige her

Mere fra VISSEVASSE APS

VISSEVASSE APS

www.vissevasse.dk/

Hos ViSSEVASSE designer vi visuelle historier. Uden hverken start eller slutning. Det er op til den enkelte at knytte følelser, tanker og minder til vores motiver. Måske man bliver mindet om lange somre og lykkelige børnedrømme, eller måske man ser sin nutid og fremtid. Pasteller og poesi ViSSEVASSE er et københavnsk design- og papirstudie med en stor kærlighed til grafiske produkter. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere