07.02.2020  |  Dining  |  Table top

Nyt interiørbrand ’puffer’ til din servering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Designeren Rasmus Falkenberg og den populære madskribent Anne Larsen står bag et nyt, dansk designbrand, Nudge

Designeren Rasmus Falkenberg og den populære madskribent Anne Larsen står bag et nyt, dansk designbrand, Nudge, der bygger på det moderne ’nudging’-koncept. Med et elegant, enkelt stel i bløde toner giver de dig et kærligt skub til at iscenesætte din mad på en sundere, mere indbydende måde.

Baseret på Falkenbergs gennemgående sans for form og funktionalitet og Larsens ’Tender Loving Care’-begreb inviterer stellet til tilrettelagt etagespisning og hverdagsforkælelse. En varm drik med separat snack. En pastaret med separat salat. Dinner med separat dip. Maden smager bare bedre, når den er anrettet pænt og ikke blandet tilfældigt sammen!

Nudges nye stel emmer ganske enkelt af minimalisme og kommer i så flotte farver, ’cream’, ’roseberry’, ’kale green’ og ’liquorice’, at man med fordel kan blande de forskellige dele for et legende og fint look.

Find Nudge hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere