20.08.2019  |  Dining  |  Table top

Nyheder til Toulouse-serien

Indhold fra partner Hvad er dette?

NYHED: Med de tre nye tilføjelser til Pillivuyts Toulouse-serie er det nu endnu nemmere at skabe en borddækning udover det sædvanlige. Den populære serie med den smukke plissering i bunden udvides med tallerkener i to nye størrelser og en elegant skål.

En flot borddækning handler både om fantastisk stil og personlighed – begge egenskaber Pillivuyts nyeste Toulouse-porcelæn har masser af. Toulouse blev først kendt for sine elegante fade med håndtag, tegnet af de anerkendte franske designere fra Sismo Studio, og der er siden kommet flere fade, tallerkener og skåle til serien.

Servér med stil

Toulouse-serien udvides nu med tre spændende nyheder: to nye, smukke tallerkener i gode størrelser perfekt til middagsbordet samt en stilfuld skål. Skålens størrelse gør den ideel til stegte kartofler, sprød salat eller andet tilbehør. De tre nyheder gør det nu endnu nemmere at dække et personligt og moderne bord.

Stærkt i ovnen, smukt på bordet

Porcelæn i Toulouse-serien er ovnfast, og du kan derfor både bruge porcelænet i ovn, i mikroovn, på komfur og på grill, når du fx har brug for at lave lidt lækkert tilbehør til steaken. Har du en færdigtilberedt ret i fryseren kan du komme et fad direkte fra fryser til ovn, da Toulouse tåler termisk chok (-30 °C til +350 °C), præcis som alt andet Pillivuyt.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.


Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ovnfast

• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Toulouse tallerkener vejl. pris fra kr. 169,95

Toulouse skål vejl. pris kr. 219,95

Find nyhederne i Pillivuyt Toulouse og forhandlerliste på tj.dk

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere