19.01.2021  |  Kitchen  |  Accessories

NYHED: NipNap - en ren måde at snacke på

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter 2020 har verden har forandret sig. Vi har bl.a. alle sammen lært, hvor vigtig god håndhygiejne er. Den tid er ovre, hvor vi blot tager snacks med fingrene fra en fælles skål på bordet.

NipNap gør det muligt at dele snacks uden at dele håndbakterier. Med NipNap slipper du samtidig for at få fedtede fingre, så du f.eks. kan strikke, spille computerspil eller kort, mens du nyder dine snacks. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge NipNap til.

Bæredytighed i fokus
NipNap er dansk design fremstillet af 100 % etisk produceret bambus. Bambus er et lækkert og smidigt materiale, der gør NipNap nem og sjov at spise med. Bestikket kan vaskes og bruges igen og igen, så der også tænkes på miljøet.

Hver sin farve, hver sin NipNap
NipNap er netop lanceret i 5 forskellige trendfarver, så det er nemt at kende forskel på bestikket, når hver person bruger sin egen NipNap.

Tags: NipNap ApS

Mere fra NipNap ApS

NipNap ApS

nipnap.dk

Hvad er NipNap? NipNap er: Bestik til chips, sushi og andre snacks Dansk design Fremstillet af bæredygtigt bambus Sjov og nem at bruge Både for voksne og børn Hygiejnisk/renlig spisemåde Genanvendelig og holder til opvask Etisk produceret i Kina, delvis håndlavet Godkendt af Fødevarestyrelsen Kan anvendes til chips, sushi, n…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere