02.03.2021  |  Dining  |  Accessories

Jubilæum: NipNap Gold fuldender et festligt bord

Indhold fra partner Hvad er dette?

NipNap er et bestik til chips og andre snacks. Nu lanceres NipNap Gold, da der er noget ganske særligt vi skal fejre.

Jubilæums-guld
Det er 1 år siden, NipNap blev introduceret til danskerne i DR’s TV-program Løvens Hule. NipNap har været en stor succes i 2020, hvor vi alle blev bevidste om, at god hygiejne er vigtigt. Det fejrer vi med lanceringen af NipNap Gold, som er farvet med jubilæums-guld i toppen. Vi glæder os alle til at have gæster og fester igen, og til at gøre noget særligt ud af borddækningen. 

Pris pr. stk. kr. 40 eller 5 for kr. 175. 

Limited Edition  
NipNap Gold er til dig, der kan lide at guld og glamour - eller bare synes, det skal være ekstra festligt, når du har gæster. NipNap Gold er Limited Edition og fås derfor kun i et begrænset antal. 

Om NipNap 
NipNap gør det muligt at dele snacks uden at dele håndbakterier. NipNap er dansk design fremstillet af 100 % etisk produceret bambus. Bestikket kan vaskes og bruges igen og igen. Lige i den rette miljøånd. 

NipNap er en dansk start-up virksomhed, grundlagt og drevet af Julie Bloch Lauridsen, der opfandt bestikket, mens hun i 2018 læste Cand. Merc. i Innovation Management på Aarhus Universitet. 


NipNap Gold forhandles eksklusivt på www.nipnap.dk

Tags: NipNap ApS

Mere fra NipNap ApS

NipNap ApS

nipnap.dk

Hvad er NipNap? NipNap er: Bestik til chips, sushi og andre snacks Dansk design Fremstillet af bæredygtigt bambus Sjov og nem at bruge Både for voksne og børn Hygiejnisk/renlig spisemåde Genanvendelig og holder til opvask Etisk produceret i Kina, delvis håndlavet Godkendt af Fødevarestyrelsen Kan anvendes til chips, sushi, n…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere