03.04.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Nye tærteforme med ikonisk design

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pillivuyts tærteform med den bølgede kant er i dag kendt verden over som den originale tærteform.

Pillivuyts originale, runde tærteform bliver nu udvidet med en kvadratisk og flere rektangulære tærteforme, der skaber en smuk og anderledes kontrast til den traditionelle runde form. 

Det er over 100 år siden, at Pillivuyt som den første porcelænsfabrikant designede og lancerede den runde tærteform med den let genkendelige bølgede form, der giver bagværket den karakteristiske og charmerende kant.

Nu får den klassiske runde tærteform selskab af en ny kvadratisk og flere rektangulære forme i forskellige størrelser, der giver dit bagværk ”Pillivuyt-kant” med en moderne, opdateret version af den traditionelle form.

De nye firkantede tærteforme er naturligvis også perfekte til meget andet end tærter og andet bagværk, da deres enkle og dekorative design er meget velegnet til andre serveringer på bordet.            

De nye tærteforme tåler ovn, grill, mikroovn, fryser og opvaskemaskine. Som alt Pillivuyt-porcelæn tåler de også termisk chok, så du kan tage formen ud af fryseren og sætte det direkte i en varm ovn. Med livslang brugsgaranti.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ovnfast

• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere