28.08.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

NYE LOCK-EAT GLAS TIL OPBEVARING OG SERVERING

Indhold fra partner Hvad er dette?

Luigi Bormioli udvider serveringsdelen på den innovative Lock-Eat kollektion med nye glas og karafler til stilfuld servering.

Lock-Eat forlænger din mads holdbarhed og undgår madspild, samtidig med at kollektionen indbyder til smukke serveringer på bordet. 

Det italienske glasværks kollektion af glas og karafler er designet til nem og stilfuld konservering, opbevaring og servering. Dermed er det ingen sag at konservere og servere frugt, grøntsager, hjemmelavet juice, syltetøj, dip og meget mere.

Den innovative serie er skabt til at præsentere mad og drikke på en original måde – fra forretter og tapas til desserter. Du kan bruge Lock-eat til servering ved bordet, baren, buffeten, morgenmaden og til særlige lejligheder.

Holder maden frisk længere

En vigtig del af Lock-Eat-kollektionen er lufttætte glas med aftagelige patentlåg, som Luigi Bormioli har udviklet og taget patent på (patent pending). De er perfekt til fx syltning. På låget sidder en aftagelig naturgummiring og elastiske klemmer af rustfrit stål, der i et nytænkende samspil hæmmer udviklingen af bakterier.

De elastiske klemmer gør det muligt at lukke damp og luft ud af glasset - uden at lukke luft ind. Når glassets indhold bliver kølet ned, opstår der automatisk et vakuum inde i glasset. Du kan nemt tjekke vakuummet på dine sylteglas ved enten at løfte eller helt fjerne den elastiske klemme og ganske enkelt løfte glaslåget og tjekke, om låget løsnes. Hvis låget er forseglet mod glasset, er der vakuum. Hiv i gummiringen for at åbne låget, så luft udefra kommer ind i glasset og vakuum ophører - og løft derefter nemt låget af glasset.

Som en vigtig detalje kan alle låg tages helt af, hvilket gør dem praktiske i brug og nemme at rengøre i opvaskemaskine.

Glas til utallige formål

Da Lock-eat er fremstillet af glas, er det nemt at se indholdet. Kollektionen er samtidig nem at stable, så du sparer opbevaringsplads, ligesom alle glas tåler fryser, maskinopvask og også mikroovn, når blot klemmer og gummiring fjernes.  

Lock-eat er funktionel, brugbar til mange formål og på samme tid et udtryk for nutidigt design, der er specielt velegnet til præsentation og servering af tapas og hors d'oeuvre.

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere