21.04.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Nye forårsfarver og ny style, Azulejo

Indhold fra partner Hvad er dette?

Azulejo puden er en ny style og fås i 3 stærke forårsfarver

Endnu et nyt pudedesign, Azulejo, er blevet en del af vores pudesortiment. De fås i 3 forskellige stærke og aktuelle farver: Ark Yellow, Light Green og Cobolt Blue. Der er tilhørende plaider til puderne.

Puden fra Burel Factory er vævet i et grafisk smukt og klassisk design. Mønstret kan dateres tilbage til 1950’erne, som Burels designere har opdateret, så det har fået et nutidigt udtryk.

Den væves på gamle mekaniske væve og er et traditionelt håndværk som har bestået i generationer.

Et gennemført smukt, autentisk og bæredygtigt produkt som holder i mange generationer.

Som alle produkterne fra Burel Factory er de lavet i 100% portugisisk merinould, som kommer fra fårene der lever i de nærliggende bjerge. 

Størrelse: 45x45 cm
Materiale: 100% merinould

Mere fra 55° North ApS

55° North ApS

55north.dk

Vores formål er at udvikle autentisk og tidløst design med et nordisk udtryk og altid med en bæredygtig ambition.I tæt interaktion med dygtige europæiske producenter og udvalgte designere blander vi grundigt håndværksmæssig viden med funktionelt autentisk design, som i sidste ende skal føre til tidsløse designklassikere. Designklassikere som pga. designet og kvaliteten holder i flere generationer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere