25.08.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

NYE FADE I PILLIVUYTS TOULOUSE-SERIE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den populære fadserie Toulouse består af klassiske og funktionelle porcelænsfade til hverdagens kulinariske oplevelser. Nu kommer der to nye til.

Fadserien Toulouse er perfekt til både tilberedning og stilfuld servering. De nye Toulouse-fade er henholdsvis rundt og rektangulært og lidt mindre end de andre fade i serien. Du får derfor endnu flere muligheder for at lave spændende retter og serveringer, fx som portionsanretninger, tilbehør og meget mere.

Toulouse-fadene har i bunden en plissering, der symboliserer ovnfaste egenskaber og fortæller historien om godt håndværk med respekt for traditionen i et nutidigt design. Formen på fadenes håndtag er inspireret af buerne på ovnene, hvor porcelænet brændes.

Ovnfaste fade skabt til gastronomi 

Seriens udvalg af kvadratiske, rektangulære og runde fade giver dig mulighed for at tilberede mange forskellige retter og servere dem med klassisk Pillivuyt-stil. Toulouse-fadene tåler termisk chok direkte fra fryser til ovn (-30 °C til +350 °C).

Glasuren er stenhård og uporøs, og den hverken optager eller afgiver smag, lugt eller farve. Pillivuyt giver 2 års brudgaranti, hvis du kommer til at beskadige dit porcelæn samt livslang garanti på alt porcelæn, der ikke lever op til Pillivuyts høje kvalitetsstandard under forudsætning af korrekt brug.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ovnfast

• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere