08.05.2018  |  Business  |  Branchenyt

Ny Lykketrold i kampen mod kræft

Happy Color Trold er en farveeksplosion i Lykketrolds sortimentet fra BySommer.

Den nye udgave af den klassiske Gjøl-trold, Happy Color Trold der netop er kommet i handlen, er designet af den 34-årige multikunstner Quang Ramsing Fleuret og i en pressemeddelelse siger han:

”Trolden skal kunne fremtrylle en eksplosion af glæde, varme og godt humør i ethvert hjem”.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Og med et mix af røde, orange og gule farver i samspil med vilde anarkistiske streger henover troldens krop lyser den da også op som et lille festfyrværkeri. Happy Color Trold indgår i det populære lykketrolds-sortiment, som består af kreative fortolkninger af Gjøl-trolden. En lang række af danske kunstnere, designere og kendisser har bidraget til denne serie, og for hver solgt figur går et fast støttebeløb direkte og ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Lykketrold Fundraiser afholdte en stor gallafest, hvor alle originalværkerne til figurerne blev bortauktioneret til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Auktionen indbragte i alt 779.000 kroner, og aftenens topscorer blev netop Quang Ramsing Fleurets Happy Color Trold, der blev solgt for hele 51.000 kroner.

Quang Ramsing Fleuret er født i Thailand og kom som 10-årig til Danmark. I dag arbejder han som multikunstner og har samlet tattoo-salon, atelier og galleri under ét tag i Herning. Hans kunstneriske fantasi og kreativitet er næsten grænseløs, og han maler og tatoverer på alt, han kommer i nærheden af - lige fra hud, lærreder, biler, cykler, tubaer og til trolde.

www.bysommer.eu

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere