14.09.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Ny kværn med lækker finish fra Peugeot

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mød Royan – Peugeots nyeste kværn med et stilfuldt metal-look, der komplimenterer årerne i kværnens bøgetræ med en naturlig og smuk effekt.

Royans satin-bløde finish skaber en god kontrast til ringen af rustfrit stål. Peugeots kværnværk er helt unikt og skabt i bæredygtigt træ. Der er derfor 5 års garanti på kværn og livslang garanti på kværnværk.

Peugeot Royan fås som peber- og saltkværn i grå finish, 14 cm. 

Peugeot – unikke kværne i to århundreder 

Peugeot blev grundlagt i 1810 i den franske by Quingey, og her findes hovedsædet stadig. I midten af det 19. århundrede startede produktionen af kaffe- og peberkværne, og i dag er Peugeot en reference for kværne, der fås i klassiske og moderne design og materialer.

I 1840 skabte Peugeot sin første kværn, der hurtigt satte standarden for kunsten at kværne krydderier. Peugeot-kværnen er siden blevet kokkenes foretrukne valg og en fast bestanddel i køkkener og ved middage verden over.

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere