19.05.2021  |  Kitchen  |  Accessories

Ny glød

Med kombinationen af kvalitet og funktionalitet har Margrethe-skålen fra Rosti gjort hverdagen nemmere - og nu fås de med fornyet glød.

Når efteråret en gang imellem byder på en ekstraordinær varm periode, kalder man det Indian Summer. Det er også navnet på det nye, smukt Margrethe-røreskålsæt.

Sættet består af skåle i de nye farver Humus, Curry og Carrot samt den klassiske Olive. Farverne afspejler naturens egen skønhed, men kombineres samtidig i en moderne og modig æstetik.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere