01.07.2022  |  Business  |  Dekoration

Novoform styrker profilen og udvider kollektionen af Danish Design Originals

Indhold fra partner Hvad er dette?

Novoform overtager pr. 15.06.2022 rettighederne til produktion og distribution af Malling Livings designportefølje. Aftalen betyder, at Malling Livings design får større udbredelse og kommer til at konsolidere den position, som Novoform allerede har etableret på markedet i både ind- og udland. Stifter af Malling Living, Rikke Malling, vil fortsat være tilknyttet brandet og bidrage med nye designs, så kollektionen vil blive styrket med hendes innovative kreationer.

Malling Livings design har siden 2016 været toneangivende i landets førende restauranter, designbutikker og magasiner. Sideløbende med hendes arbejde for Novoform vil Rikke fortsætte sine aktiviteter i Malling Living Studio, hvorfra hun udvikler nye designs, og indretter for private og erhverv. 

”Jeg er stolt af, at Novoform kan se sig selv føre mit design videre, og jeg glæder mig til at følge, hvordan samarbejdet kan bidrage til at øge kendskabet til skandinavisk design i hele verden.”
Rikke Malling

Novoform har siden 2011 opereret fra et fundament med fokus på design i naturlige materialer og farver, der i udtryk og funktion forbliver relevant gennem mange år. Derfor er der et åbenlyst slægtskab til Malling Living, der gør det helt oplagt at indlemme brandets designs i Novoform familien.

”Med overtagelsen af rettighederne til Rikke Mallings stærke designportefølje, kommer vi til at udvide vores kollektion i et tempo, der ellers ikke kunne lade sig gøre. Produkterne passer perfekt til vores eksisterende kunder i ind- og udland og vi ser store synergier allerede på den korte bane” udtaler indehaver af Novoform, Kristian Jakobsen. ”Vi er ydmyge over for den tillid Rikke viser os med denne aftale. Vi ser et stort potentiale for vores samlede kollektion og kommer nu til at sætte endnu mere fart i vores ambitiøse vækstplaner.”

Den nye, samlede kollektion præsenteres på Formland, Oslo Design Fair og Maison&Objet messerne.

www.novoformdesign.com

Mere fra Novoform ApS

Novoform ApS

www.novoformdesign.com

Novoform er et dansk designfirma, startet af Kristian Jakobsen i 2011. Filosofien bygger på et solidt fundament af sunde, skandinaviske designtraditioner, med fokus på naturlige materialer og afdæmpede farver. Vi skaber vores kollektioner med inspiration hentet fra dagligdagen, fantastiske mennesker og naturens egne små designmirakler. Vi tilstræber at udvikle e…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere