07.05.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Novoform præsenterer Jubilæumselefanten i samarbejde med WWF

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi fejrer 10-års jubilæum, ved at give noget tilbage...

Siden 2011 har naturens vidundere inspireret os til en række ikoniske designs - derfor fejrer vi vores 10-års jubilæum, ved at give noget tilbage til naturen! Mød vores nye jubilæumselefant, som introduceres i en limiteret udgave i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden.

For hver solgte elefant donerer Novoform 30 kr. direkte til Verdensnaturfondens naturbevarende projekter - som bl.a. hjælper elefanter i naturen. Elefanten er i 100% certificeret træ og i certificeret emballage. Den er malet elefantgrå med en mat, vandbaseret maling og indeholder ingen plastik.

Det er stort at fylde 10 år - derfor er jubilæumselefanten hele 15 cm høj. Elefanten er et af verdens mest ikoniske dyr, kendt og elsket af både børn og voksne for den lange snabel, de store ører og de kloge øjne. Elefanter er omsorgsfulde og empatiske, og knytter stærke bånd på tværs af generationer i flokken.

Denne elefant er udført i asketræ og er lavet af dygtige håndværkere med sans for detaljen.

  • Køb og støt: Vi donerer 30 kr. direkte til WWF
  • Materiale: Asketræ fra bæredygtigt skovbrug
  • Størrelse: 145 x 75 x 145 mm
  • Design: Kristian Jakobsen

Mere fra Novoform ApS

Novoform ApS

www.novoformdesign.com

Novoform er et dansk designfirma, startet af Kristian Jakobsen i 2011. Filosofien bygger på et solidt fundament af sunde, skandinaviske designtraditioner, med fokus på naturlige materialer og afdæmpede farver. Vi skaber vores kollektioner med inspiration hentet fra dagligdagen, fantastiske mennesker og naturens egne små designmirakler. Vi tilstræber at udvikle e…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere