14.01.2022  |  Dining  |  Table top

Nostalgiske referencer

Lad tankerne lede tilbage til gode minder fra barndommen med den nye keramikserie Sonja Brown fra Søholm. Stellet er skabt med referencer til den tidløse danske designtradition og skaber med de brune nuancer en helt særlig varme og ro omkring bordet.

Historien bag Søholms keramikserie Sonja begyndte i 1968, hvor tv-serien Sonja fra Saxogade vandt en plads i danskernes hjerter. 

Den livsglade karakter blev inspirationskilde til den originale håndlavede keramikserie Sonja fra Søholm, som aida står bag. Sonja Brown består af både tallerkener, kopper, skåle og et fad.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere