20.04.2015  |  Business  |  Branchenyt

Northmodern er nu partnermedlem af Design Denmark

Northmodern træder ind i kredsen af Design Denmarks medlemspartnere. Det sker grundet Design Denmark og Bella Centerets samarbejde.

I august 2013 startede Design Denmark og Bella Centeret for alvor et samarbejde op. Det skete under konferencedelen af Bella Centerets designmesse (tidligere DesignTrade, nu Northmodern), med det fælles må at styrke eksponeringen af danske designprodukter og –løsninger.

Ifølge designdenmark.dk er samarbejdet siden fortsat med halvårlige designkonferencer, hvor programmet hver gang er skabt af Design Denmark.

”Northmodern ønsker at samarbejde med alle relevante partnere fra designbranchen. En af disse er Design danmark, som er på forkant med, hvad der rør sig blandt designere og designvirksomheder. Det gode samarbejde er blevet bekræftet gennem de sidste to år, hvor Design danmarks kuratering af konferenceprogrammet er blevet taget godt imod. Beslutningen om at blive partner i Design danmark er et naturligt led i de investeringer Bella Center gør i northmodern og designbranchen som sådan”, siger Fashion & Design Director Kristian W. Andersen til designdenmark.dk.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere