20.04.2015  |  Business  |  Branchenyt

Normann Copenhagen hylder grundloven

'Hvis grundloven var et møbel' er en ny, kort film med Normann Copenhagen som afsender. I filmen hyldes grundloven af Poul Madsen, som er direktør og medstifter af Normann Copenhagen.

I år markeres 100-året for 1915-grundloven. For at fejre anledningen har Regeringen og Folketinget inviteret en række personer til at fortælle, hvad ligestilling, demokrati og deltagelse betyder for dem. Poul Madsen, direktør og medstifter af Normann Copenhagen er én af de 100 talere.

Normann Copenhagen har derfor produceret filmen 'Hvis grundloven var et møbel'Ideen har været at bruge metaforen til at skabe et let og tilgængeligt univers, der minder os om, at grundloven er lige så relevant i dag, som da den blev skabt. Ganske som et designikon.

Du kan se filmen her.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere