04.12.2020  |  Business  |  Ledelse & drift

Nordstil er aflyst

Som en reaktion på corona-situationen i Tyskland, har man netop besluttet at aflyse Nordstil i Hamborg.

Messen skulle have været holdt 16.-18. januar, men på grund af udviklingen af corona epidemien har byen Hamborg forbudt afholdelse af messer indtil 20. december 2020, ligesom den officielle lockdown i Tyskland strækker sig indtil 10. januar 2021.


"Med det i tankerne, og på grund af den udvikling epidemien er inde, føler vi en forpligtelse overfor vores udstillere og besøgende til at aflyse Nordstil i januar”, siger Philipp Ferger, Group Show Director Nordstil og Tendence.


Beslutningen blev taget i et tæt samarbejde med Nordstils udstillerkommité og Hamburg Messe und Congress GmbH.


I firbindelse med de seneste udviklinger af vaccine, kigger man på muligheden for at udsætte messen til et senere tidspunkt I det første kvartal af 2021. Aflysningen af Nordstil har ingen indflydelse på afholdelsen af International Consumer Goods Show i Frankfurt fra 17.-20. april 2021, hvor over 2000 udstillere fra 63 lande allerede nu er registreret.


Summer-Nordstil 2021 vil løbe ad stablen fra 24.-26. Juli 2021.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere