16.04.2021  |  Interior  |  Design

Naturterapi

Naturen gør godt, og mennesker føler sig godt tilpas, når vi er omgivet af den. En tendens, der understøttes af undersøgelser, fakta og store interiørtrends som “Cottagecore” og “Embracing Nature”. Derfor mener Pernille Folcarelli, at det er blevet tid til indendørs naturterapi med en række plakater og motiver.

I en uforudsigelig og usikker verden vender flere sig mod naturen. Den skaber ro, tryghed og jordforbindelse.

Undersøgelser slår fast, at man slapper af og føler sig mindre stresset, når man betragter naturmotiver. Dette gælder også for afbildninger og aftryk af planter og natur.

Men at have masser af natur udenfor vinduerne er ikke en selvfølge for alle. Netop derfor er plantemotiver på væggene en unik mulighed for at omgive sig med botanik og grønne farver. Lidt som en indendørs have - der hverken kræver vanding eller pleje.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere