23.03.2020  |  Kitchen  |  Branchenyt

Næste generation af non-stick

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Le Creuset prøver vi konstant at forbedre vores produkter, og vi har nu gjort vores testvindende Toughened non-stick-produktserie endnu mere tough.

Denne nye generation af non-stick-produkter har en belægning, der er fire gange så slidstærk, da den er forstærket med bl.a. naturlige mineraler og titaniumpartikler.

Le Creusets Toughened non-stick-produkter er optimal til nem, alsidig og fedtfattig madlavning. Det bedste madlavningsresultat fås ved at tilberede råvarer, der skal bruge lav-middel varme såsom sarte kødtyper fx fjerkræ, fisk og skaldyr eller mælke- og osteholdige retter.


Den nye generation af produkter med en forstærket belægning, der er testet i et uafhængigt laboratorium mod slitage fra metalredskaber, slipper nemt maden og minimalt fedtstof er påkrævet. Der er livstidsgaranti mod fabrikations- og materialefejl på serien, der er usædvanlig let at rengøre samt fri for PFOA og PFOS.

Tags: Le Creuset

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere