27.10.2021  |  Kitchen  |  Table top

Multifunktionel nyhed fra Morsø

Indhold fra partner Hvad er dette?

At skabe ligger i menneskets DNA, og smukt design skaber glæde og energi. Det ved man hos Morsø, hvor man samtidig har stor knowhow inden for produktion af varer med lang levetid. Det gælder også det ny Kit Salt- og pebersæt i 100% FSC-certificeret egetræ

Klima- og miljøudfordringer fylder mere end nogensinde i vores bevidsthed, og det kræver nytænkning og mod i udviklingen af nye produkter. Hos Morsø har høj kvalitet og lang levetid altid været i fokus, og den nye Kit-kværn er desuden et formfuldendt eksempel på, at god smag aldrig går af mode.

God smag hele vejen rundt

Sættet har en keramisk CrushGrind® kværn, som er udviklet til at kunne kværne såvel salt og peber som alle andre typer af tørrede krydderurter og krydderier. Det betyder, at kværnene kan bruges til alle favoritter blandt familiens -krydderiblandinger.

Det er ikke bare designet, som er god smag. Den moderne, keramiske kværn frigiver nemlig de æteriske olier fra krydderiet, så den fulde aroma frigøres. Desuden kan Kit-sættet indstilles til den ønskede finhed, så man altid opnår den optimale gastronomiske oplevelse. 

Grøn garanti

Det er designer Jakob Wagner, som står bag det stilrene design med den enkle og klassiske skønhed. Kværnen er 14 cm høj og produceret i 100% FSC-certificeret egetræ. Det betyder, at træet er fra en FSC-skov, hvor man ikke fælder mere træ, end skoven kan nå at producere.

Foruden at være produceret af FSC-egetræ, er Kit også grønnere i den forstand, at kværnen har en utrolig lang holdbarhed – faktisk er der hele 25 års garanti på de keramiske dele af denne flotte nyhed fra Morsø.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere