02.05.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Mors Dags hjertet fra Kop & Kande har jubilæum

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er 10 år siden, Kop & Kande og Rosendahl lancerede Mors Dags Hjertet, som er blevet et samlerobjekt for mange mødre.

For 10 år siden opfandt Kop & Kande og Rosendahl et særligt hjerte til Mors Dag. Dermed blev der skabt en tradition og i år fejres jubilæet i alle landets Kop & Kande butikker. Kunderne kan nemlig købe et specielt jubilæumshjerte samtidig med, at der er lavet et nyt 2017 hjerte og som en ekstra detalje er det allerførste hjerte fra 2008 også  til salg i år. Hvert eneste år dukker kunder i alle aldre op hos Kop & Kande for at købe et hjerte til deres mor, for det har vist sig, at der er mange samlere blandt landets mødre. Kop & Kande har eneforhandling af Mors Dags hjertet fra Rosendahl, og eftersom salget er steget fra år til år, vil der komme nye hjerter til i mange år endnu. 

Tags: Kop & Kande

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere