10.11.2022  |  Kitchen  |  Food

Morsø leverer knivskarp kvalitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en række knivskarpe nyheder udvider Morsø den eksklusive Foresta-serie. Serien består af elegant køkkengrej udformet i kvalitetsmaterialer og et klassisk design, der har en nutidig tvist.

De nye knive i serien fås både hver for sig og i sæt med henholdsvis tre og fem dele.                                                               

På italiensk betyder Foresta skov. Stærkt og smukt egetræ er også et af omdrejningspunkterne for Foresta-serien, der udover de lækre knive blandt andet indeholder flotte og funktionelle skærebrætter. Foruden de smukke håndtag i egetræ er Foresta-knivene udført i rustfrit kvalitetsstål.

Fikst til fisk

Foresta-serien er en ideel gaveide til såvel feinschmeckere som hverdagens helte i hverdagens køkken. Foresta byder på alt fra urtekniv og brødkniv til santokukniv, filetkniv, kokkekniv, laksekniv og nakirikniv. 

Foruden de mange forskellige typer af knive, som gør udvalget af knive i køkkenet komplet, rummer serien en steggaffel og en fiskebenspincet.

Sæt

Seriens dele fås enkeltvis og i sæt. Sæt med fem dele består af kokkekniv, stegegaffel, brødkniv, santokukniv og urtekniv, sæt med tre dele af santokukniv, brødkniv og urtekniv. Foresta tåler ikke opvaskemaskine, men vaskes med varmt vand og mild sæbe– og tørres straks efter.

Håndtagene i olieret egetræ kan med fordel efterbehandles med madolie et par gange om året. Det bevarer styrken og et smukt udseende mange år frem.

Trædelen på varen er FSC®-certificeret egetræ (FSC-C166612).

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere