02.08.2021  |  Interior  |  Table top

Mod en lysere fremtid

I 2020 føjede Iittala en række nye elementer til deres kollektion af 100 procent genbrugsglas og præsenterede et kurrateret udvalg af nogle af de mest ikoniske designs igennem forskellige årtier – alle fremstillet af genbrugsglas fra Iittala Glass Factory.

Her i efteråret 2021 udvider Iittala så kollektionen med endnu syv nye designprodukter. Målet er, at alt restglas fra Iittalas produktion skal genanvendes inden 2030.

Kollektionen indeholder Raami karaffel og skål, oprindelig designet by Jasper Morrison i 2019 og 2020, Birds by Toikka, Fluesnapper glasfugl, designet af Oiva Toikka i 1972, og Alvar Aalto vase 120 mm, designet af Alvar Aalto i 1936. 

Der bliver også tilføjet to nye produkter fra Kastehelmi kollektionen, et all-round glas samt en skål. Oiva Toikka designede Kastehelmi i 1964, men drikkeglasset blev først tilføjet senere. 

De nye elementer føjes til de fem designs, som allerede indgår i kollektionen: Alvar Aalto vase 160 mm, Raami glas, Kastehelmi glas og Aalto og Kastehelmi fyrfadsstager.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere