20.03.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Mere grønt i maden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lancering af krydderurteholdere og dampindsats

Hos Le Creuset elsker vi grøn og sund mad, der smager godt. Friske urter til madlavningen er altid godt i denne sammenhæng, og dem kan du jo nemt selv dyrke derhjemme.

Le Creuset vil gerne hjælpe til med at spise lidt mere grønt og sundt i hverdagen, og bl.a. derfor lancerer vi krydderurteholdere i stentøj samt en dampindsats i stål.

Krydderurteholderne er både til nytte og pynt i hjemmet.
Grønne nuancer i køkkenet indbyder til grøn og sund mad.
Dampindsatsen gør fisk og grøntsager sundere, da fedtstof bliver overflødigt.

Sunde nyheder

Krydderurteholderen er ideel til ethvert køkken, så du altid har dine yndlingskrydderurter inden for rækkevidde, når du laver mad. Holderen har et drænhul i bunden og en matchende underskål. Tilgængelig i fem, velkendte farver.

Vejl. udsalgspris: 229,00 kr.

 

Dampindsatsen med håndtag i rustfrit stål kan bruges til alle Le Creuset-gryder på 20 cm. Dampindsatsen er perfekt til sund og fedtfattig madlavning såsom dampning af fisk, grøntsager og fjerkræ.

Vejl. udsalgspris: 399,00 kr.

Krydderurteholderne og dampindsatsen er tilgængelige for køb fra foråret 2018.

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere