18.09.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Med til bords i 95 år

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tilbage i 1925 mødte Le Creusets skabere, Armog Desaegher og Octave Aubecq hinanden på en messe, og i fællesskab 'knækkede de koden' til emaljeret støbejern og bragte farve ind i køkkenet.

I 2020 fylder Le Creuset 95 år, og selvom alderen er høj, er det stadig et stærkt repræsenteret brand i moderne hjem verden over.


Le Creusets fortælling er lang, men det, der kendetegner den, er bæredygtighed, innovation og godt håndværk. Netop derfor er brandet stadig aktuelt og leverer produkter, der lever op til moderne madlavning og tidens tendenser.

Støbejern - fra råmateriale til køkkenudstyr
Le Creusets støbejernprodukter produceres den dag i dag, på samme, originale fabrik i Fresnoy-le-Grand, der ligger små 200 km nordøst for Paris. Selve produktionen har siden 1925 løbende gennemgået udvikling og modernisering, men der er stadig en del manuelle processer i kvalitetssikringen.

Støbejernet, som bruges til vores produkter, består af 85% genanvendte materialer, og det varmes op til grader, der er varmere end lava! 1550 grader for at være præcis.

Farven "Volcanic" var den første, der blev lanceret, og den dag i dag er farven stadig aktuel, da det er én af de bedst-sælgende farver på verdensplan. Med den rette brug og vedligehold har du en gryde for livet.

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere