05.11.2019  |  Kitchen  |  Table top

Maskuline gryderiste taler til det moderne køkken

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye gryderiste har et maskulint, tidløst design, der taler til det moderne køkken.

Når du har knoklet og kokkeret med fade og gryder, er det en stor tilfredsstillelse at tage jeg-har-virkelig-gjort-mig-umage-maden ud af ovnen eller af komfuret. Men man savner ofte noget dekorativt at stille de brandvarme retter på. Det har Morsø løsningen på. De nye gryderiste har et maskulint, tidløst design, der taler til det moderne køkken.

Undgå at ødelægge din fine bordplade, brug i stedet en funktionel gryderist, der med sit solide håndværk holder hele livet. Det sorte pulverlakerede metal har et rustikt udtryk, der på en gang er både klassisk og industrielt. Gå efter den kvadratiske eller rektangulære og brug den både i køkkenet og som bordskåner på spisebordet. 

Med stilfulde designobjekter, der sammensmelter innovation og håndværk har Morsø siden 1853 været med til at skabe rammerne om det moderne hjem, og efterårets nye produkter understreger på allerbedste vis brandets kvalitetsstærke finesse og historie.

Morsø forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverand…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere