22.08.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Marne - Nyhed fra Pillivuyt Gourmet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt kogegrej til madentusiasten fra Pillivuyt Gourmet. Serien Marne har fremragende kogeegenskaber, et moderne design og skabt af kulsort aluminium.

Fremragende kogeegenskaber med støbt non-stick aluminium

Serien Marne har et moderne design, skabt af kulsort aluminium med knopper og håndtag af blankt stål. Støbt aluminium er ikke kun et særdeles robust og slidstærkt materiale. Det er også fremragende at tilberede med, fordi det leder varmen hurtigt og effektivt – ikke mindst takket være den ekstra tykke bund på 4,5 mm. 

Marne er velegnet til alle komfurtyper og har en kraftig 3-lags GREBLON C3 non-stick belægning uden PFOA, der gør det endnu nemmere at tilberede råvarer med minimalt behov for fedtstof. Seriens stegepander har desuden non-heat stålhåndtag, der ikke bliver varme.

Foruden Marne har Pillivuyt Gourmet dette efterår nyhederne Somme, Rhinen og Garonne Mini. De fire nyheder er skabt til den passionerede kok, der elsker at slippe inspirationen løs med gryder og pander i stilfulde designs, med en fantastisk funktionalitet og slidstærke materialer. 

Om Pillivuyt Gourmet 

Pillivuyt Gourmet er perfekt til at blive brugt til både hverdagsmadlavning og den 3-retters gourmetmiddag. Pillivuyt Gourmets nye serier giver dig mulighed for at vælge en kollektion af gryder og pander, der passer til dine behov og ønsker – uanset om du er erfaren eller nybegynder i køkkenet. Funktionaliteten er helt i top, da de nye serier passer til alle varmekilder og fås i flere flotte designs, materialer, størrelser – og ikke mindst en fantastisk kvalitet. 

Udvalgte priser:

Marne gryde 4,4 liter af sort aluminium med låg og med non-stick, vejl. pris 999,95 kr.

Marne stegepande 28 cm af sort aluminium med non-stick, vejl. pris 799,95 kr.

Find nyhederne fra Pillivuyt Gourmet og forhandlerliste på tj.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere