07.01.2019  |  Interior  |  Design

Magiske spejle fra Magis

Magis har lanceret en splinterny serie af spejle designet af franske Inga Sempé.

Spejlenes design er inspireret af antikke spejle fra det gamle Venedig. Serien er blevet døbt Vitrail, der betyder ‘farvet glas’ eller ‘glasmaleri’, hvilket afspejles i designet, der kombinerer klart og farvede spejlglas.

Vitrail spejlene findes i fire forskellige modeller, som både kan hænges op horisontalt eller vertikalt. Serien består af en lille firkantet model, en stor rektangulær model og en ovalformet model. Disse tre modeller har et klart spejlglas centreret i midten og to kontrastfarvede spejlglas rundt om. En fjerde model er rund og er inddelt i fem striber af forskelligt farvet spejlglas. Denne model findes i to forskellige versioner.

Det runde Vitrail spejl kan hænges op på forskelligt vis så striberne enten vender horisontalt, vertikalt eller diagonalt. Alle fire modeller kommer med en grøn eller lys grå ramme i gummi.
Totalt findes Vitrail serien i otte forskellige variationer. 

www.roomstore.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere